Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 4 jan 2022 4:01 PM

Lees deze Ontkenning zorgvuldig alvorens de https://stepgids.com Website (de “Website”) te gebruiken die wordt beheerd door Step Gids, een (n) BV met beperkte aansprakelijkheid opgericht in Nederland (“wij,” “wij,” “onze”) aangezien deze Ontkenning belangrijke informatie bevat betreffende beperkingen van onze aansprakelijkheid. Uw toegang tot en gebruik van de Website is afhankelijk van uw aanvaarding van en naleving van deze Ontkenning. Deze Disclaimer geldt voor iedereen, inclusief, maar niet beperkt tot: bezoekers, gebruikers, en anderen, die de Website willen bezoeken of gebruiken.

Door de Website te betreden of te gebruiken, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Disclaimer. Als je het niet eens bent met enig deel van deze Disclaimer, dan heb je niet onze toestemming om de Website te bezoeken of te gebruiken.

Ontkenning van reclame

Deze Website bevat advertenties voor informatie, producten en diensten die door derden worden aangeboden. Wij geven geen verklaringen, of garanties over de geschiktheid van de informatie, producten of diensten die deze advertenties bevatten, voor welk doel dan ook. Onze vermelding van dergelijke informatie, producten en diensten houdt geen aanbeveling of bekrachtiging ervan in. Wanneer je op een advertentie klikt, kom je op een website van een derde partij die niet door ons gecontroleerd of beheerd wordt. Lees daarom het Privacybeleid en de Voorwaarden van zulke websites. Wij controleren zulke websites niet, noch de praktijken van zulke websites.

Affiliate Disclaimer

Wij nemen deel aan de volgende affiliate programma’s: Bol.com, MediaMarkt, Amazon, Fluid Freeride, GOTRAX, USA Minimotors, VORO Motors, Rev Rides, Kreo Motors, Apollo, Scooter Hut, Segway, Swagtron, eWheels, Urban Machina, Pure Scooters, Qiewa, UScooters, Falcon PEV, Alien Rides, Unagi, OKAI. Dit betekent dat we vergoedingen verdienen door op onze Website naar hun producten of diensten te linken. Het feit dat we aan deze affiliate programma’s deelnemen betekent dat we gecompenseerd worden voor het opnemen van links waarop geklikt wordt en voor onze recensies.

Advies over gezondheid en fitness

Deze Website biedt gezondheids- en fitnessadvies. Dit advies is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies, de behandeling of de diagnose van een gezondheidsdeskundige.

U dient altijd een gezondheidsdeskundige te raadplegen voordat u begint met een fitnessprogramma, dieet of een andere verandering in uw gezondheidsroutine.

Als u duizeligheid, flauwte, kortademigheid of pijn ervaart tijdens het sporten, stop dan onmiddellijk en raadpleeg een gezondheidsdeskundige.

Step Gids is geen gelicenseerde medische dienstverlener.

U stemt ermee in dat u alle verantwoordelijkheid aanvaardt wanneer u ervoor kiest te handelen naar het gezondheids- of fitnessadvies op deze website.

Geen juridisch advies

Alle informatie op deze website is geen juridisch advies en dient niet als zodanig te worden behandeld. U dient altijd contact op te nemen met een advocaat voor hulp bij uw specifieke juridische behoeften en problemen.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om dit beleid te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving aan u te wijzigen.

Vragen

Indien u vragen heeft over deze Disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]